HP ProBook 6470b Intel Core i5 3210M 2,5GHz 3rd gen/4GB RAM/
Користени компјутери

HP ProBook 6470b Intel Core i5 3210M 2,5GHz 3rd gen/4GB RAM/

900558 87 wDisplay: 14" 1366 x 768 

CPU: Intel® Core™ i5 3210M 

RAM: 4GB DDR3  
HDD: 320GB SATA 5400rpm 

цена: 16900 Ден.

 

 

Гаранција : 365 дена

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358