HP ProBook 6470b Intel Core i5 3210M 2,5GHz 3rd gen/4GB RAM/
Користени компјутери

HP ProBook 6470b Intel Core i5 3210M 2,5GHz 3rd gen/4GB RAM/

900558 87 wDisplay: 14" 1366 x 768 

CPU: Intel® Core™ i5 3210M 

RAM: 4GB DDR3  
HDD: 320GB SATA 5400rpm 

цена: 16900 Ден.

 

 

Гаранција : 365 дена

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358

Каде се наоѓаме ?

Нашите нови канцеларии од 01 Ноември 2013 се наоѓаат во управната зграда на Скопски саем, на првиот кат, канцеларија бр. 216.


Зошто ја одбравме оваа локација ?

Во последните 2 години сменивме неколку локации во Скопје. Сепак приметивме дека Скопски саем е една од најдобрите од неколку причини:

 

1. Лесно не наоѓаат нашите клиенти и не треба нешто посебно да им објаснувме

2. Од центарот на градот сме оддалечени само 10мин.


3. На просторот на Скопски саем нашите клиенти можат да користат бесплатен паркинг, што не беше случај во центарот на градот.