ГЛОБАЛ НЕТ - Официјална веб страна
Почетна

web-fakturi-1

ФЛЕКСИБИЛНОСТА Е НАШ МОТИВ

Една од нашите најдобри карактеристики е што креираме софтверски решенија кои лесно ги прилагодуваме кон потребите на нашите клиенти.

Софтверското решение за фактури е прилагодено кон сите клиенти кои го користат. Тоа значи дека е прилагоден на голем број на разлилни клиенти како на пример : шпедиции, транспортни компании, компании за заштита на интелектуална сопственост, трговски фирми, туристички агенции и многу други.


Ова решение го олеснува работењето во една компанија, во која до сега фактурите биле изработувани во класичните програми како MS Word, MS Excel и слично.

Прочитајте повеќе за софтверското решение за ФАКТУРИ...

cheapest hosting

cheapest hosting cheapest hosting

package hosting web cheap

package hosting web cheap package hosting web cheap

best cheap web hosting

https://www.reliable-webhosting.com/ best cheap web hosting

Менувачници

Софтверското решение за менувачници е препознатлив по својата едноставност и функционалност.
Секоја менуваница во своето работење мора да располага со квалитетно софтверско решение преку кое ќе ги задоволи барањата за евиденција на Народната Банка на Р. Македонија.

Токму тоа го поседува нашиот софтвер. Лесна употреба од една страна и соодветни контроли за поправка на грешки од друга страна го прави нашето софтверско решение единствено.Софтвер за менувачници

 

 

 

Ќе ви заштеди пари и време при ракувањето, а воедно ќе ги минизира грешките и злоупотребите од вработените.

 

Софтверското решение е опремено со голем степен на заштита, а дел од предностите се :


- грешката во купо-продажбата на девизите е намалена со одредување на висина на толеранција во разлика на куповниот, односно продажниот курс од моменталната важечка курсна листа;

- постои автоматска пресметка на дневната состојба на касата;Софтвер за менувачници
- постои автоматско печатење на сите важечки обрасци за менувачко работење во Р. Македонија.

 

 

 

 

 

 

Цената на овој програмски пакет е : 8,990.00денари (со вклучен ДДВ 5%)

Доколку веќе имате старо софтверско решение и сакате да направите промена добиате 50% попуст односно 4,650.00 денари (без вклучен ДДВ 18%)

Софтвер за менувачници - ГЛОБАЛ НЕТ  Софтвер за менувачници - ГЛОБАЛ НЕТ

ГЛОБАЛ НЕТ ФАКТУРИ 2.0

Софтверскиот пакет е наменет пред сѐ за компании кои своите фактури до сега ги правеле во еден од програмските пакети како Excel или Word. Програмскиот пакет не е наменет за магацинско работење, не води никаква залиха. Првенствено служи за компании кои имаат услуги, како на пример : шпедиции, адвокатски канцеларии, нотари, извршители, печатници, туристички агенции, агенции за недвижности, маркетинг агенции...... 

Софтвер за фактуриОвој наш производ ќе во овозможи лесно да изработите фактура, да имате целосен увид во состојбата на вашите должници и долгувања. 
Ви се нуди преглед на  најдоходовните услуги на едноставен начин. Пресметките на обврските за ДДВ кои ги должите или ги побарувате се изведуваатт на брз, ефикасен и автоматизиран начин.  Лесно ќе можете да се снајдете во вашиот телефонски именик, кој за разлика од другите чува податоци и за вработени со кои контактирате во компаниите. 

Прегледот на вашите сметки во банка, без разлика колку се тие на број, ќе ви биде достапен во секој момент, секако, доколку вашите вработени редовно ги ажурираат податоците од банкарските изводи. Голема предност на овој програм е што нуди чување на сите фактури на едно место и истите можат без напор да се преб9аруваат и да се најдат. Со задоволство вашите вработени ќе ја користат опцијата ФАКТУРА СО ЕДЕН КЛИК. Со еден клик некоја претходна ваша фактура ќе биде дуплирана, со што времето за изработка ќе се намали многукратно, и нема потреба да се грижите дали случајно сте ја преклопиле претходната стара фактура, што е многу чест случај при користење на програмските пакети Word или Excel. 

 

Одговрите на следниве прашања ќе ве донесат поблиску до одлуката за користење на овој програм.  
 • Дали сте дел од фирмите во Македонија, кои го користат својот компјутер, еден или повеќе, за издавање на фактури ?
 • Дали своите фактури ги правите во веќе постоечките програми како Word или Excel ?
 • Дали ви се случило некои од фактурите да ги изгубите поради снимање на наредна фактура преку претходната ?
 • Дали ви се случило да згрешите додека ги пресметувате износите на вашиот калкулатор ?
  Софтвер за фактури
 • Дали сте вложувале поголем напор додека најдете фактура која сте ја издале на одреден коминтент ?
 • Дали сте имале проблем за евиденција кој од вработените ја издал фактурата ?
 • Сте се запрашале ли кој коминтент колку ви должи и од кога, колку ви е салдото на сметката?


Untitled-45

Зошто да го користите програмот за фактури?!

 

 • Ќе ви овозможи максимално искористување на вашиот компјутер !!! 
 • Фактурите ќе ви бидат достапни во секое време !
 • Износите сами ќе се пресметуваат ! 
 • Во најкраток можен рок ќе ја најдете фактурата што ја барате!
 • Со едноставно притискање на копче, фактурата е веќе дуплирана !!! (ФАКТУРА ЗА 1 СЕКУНДА)
 • Можност за фактурирање во мрежа од компјутери и притоа водење евиденција кој вработен ја издал !!! 
 • Прегледност околу должниците, состојбата на вашата сметка, во една или повеќе банки! 
 • Може да се применува и на денарски и на девизни фактури !!! 
 • Листа на коминтенти со контакт личности !!! 
 • Можност за дополнување на фактурата со уште 9 клучни елементи по кои се пребаруваат фактури !!! 
 • Преддефинирање на услуги по кои може да го планирате вашето работење !!! 
 • Преглед и водење евиденција на вашите обврски кон коминтенти НЕ Е ДОВОЛНО ??? 
 • Лесен преглед на ДДВ обврските !!! 
 • ИЗДАВАЊЕ НА ПРОФАКТУРИ ОД КОИ ЛЕСНО СЕ ПРАВАТ ФАКТУРИ !!! 

 

Повикајте не за да добиете бесплатна демо верзија и проверете ја функционалноста без обврски !!!

 


Цената на овој програмски пакет е :8,990.00 денари (со вклучен ДДВ 5%)

 


НАПОМЕНА : 
Програмскиот пакет има единствена 60 дневна гаранција за полниот износ што сте го платиле. Доколку програмското решение не ги задоволува вашите очекувања, ГЛОБАЛ НЕТ ќе го врати полниот износ што сте го платиле. Оваа гаранција важи за авансно плаќање

За програмскиот пакет се плаќа годишна лиценца од 1770 денари секоја наредна година во Јануари.


Доколку сакате демо верзија ве молиме да ни испратите ваши податоци (Име на компанија, телефон и контакт лице) на email > Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

marnet2

Вработување

Глобал Нет нуди можност за вработување на продажни агенти. Сите кои чувствуваат дека продажбата е предизвик и можност за одличен месечен приход, можат да се пријават на нашата email адреса - Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., со назнака за продажен агент.

customer-satisfaction-loyalty

Задоволни клиенти

наша тајна за успех
Тајната на секоја успешна компанија е грижата за своите клиенти. Нашата мисија е да имаме задоволни клиенти преку креирање на соодветни ИТ решенија со кои ќе помогнеме во развојот и подобрување на квалитетот на услугите на нашите клеинти.

Анализирајќи го бизнисот на клиентите се трудиме да направиме решение со кое ќе бидат задоволни, а воедно ќе им помогне во нивната секојдневна обврска.

Кога зборуваме за клиенти, првенствно мислиме на вработените во компаниите, почнувајќи од менаџментот завршувајќи со секој вработен во таа компанија


Прочитајте повеќе за можноста за соработка...

Наша адреса:
ул. Пандил Шишков бр. 3/2/9
Скопје, Р. Македонија
Работно време:
Пон. до Пет. 8.30-16.30
Викенди: Неработни
Телефони:
T-HOME > 02 3172 808
MOBILE > 070 222 358